Be Inspired
TALES OWNER STUFF LINKS TWEETS FACEBOOK BLOGSKINS follow
Birthday Pencinta NILYS 15032014
Saturday, 29 March 2014 | 11:30 | 0 comments


Special Heart/Future Hubby :
Hairolnizam Yahaya


Bersama Pencinta
Haika


Kiteorang memang pemalu by each other, HAHA


Kenapa kau tatap muka bebyy sebegitu sayang ><


Happy Birthday to Hairolnizam Yahaya 18's
At KFC,PB


Time nih ijam memang tengah malu sbb my friends shoot photo macam wartawan daa~ . HAHA.
"You nak potong taknak ? Cepat la potong kek .. hihi "


Ini kek untuk ijam ta seberapa ah.. Janji Ijam suka apadahal ><

Alright, birthdayboy yang paling gempak ah. My first boy I buat suprise macamni. Pegang kek then jalan ke arah dia sambil nyanyi Birthday song time tu apak ahh shaking je badan aku. Semua yg makan kat kepcii tuh usha je group kami. Aku pnye malu tu ta tahu na cerita bagaimana la kann. Nasib laa ada Che Pah, E'Aiman, T'ah, Niz, Pina, Aqilah, Farid, Acap and Iman yang memeriahkan lagi suasana dan support aku. Tqsm guys. much love y'alls :* xoxo


Hairolnizam Yahaya Kekasih Patik
| 10:46 | 0 comments

29MARCH2014-30MARCH2014

Seorang lelaki yang patik sayang dah meet my mum. And stay at my mom house for one day :) Dia lah lelaki pertama patik bawa menghadap permaisuri, dan mendekatkan lagi hubungan antara satu sama lain. Yela kalau dah pikat puteri anak kepada permaisuri walhal kena la pikat permaisuri pule. Erhem2 patik jarang na berblogger tetapi sebabnya patik pnye lappy rosak agaknye, ini patik pinjam lappy kekasih patik ^*^ sementara kekasih patik keluar bersiar siar di luar menonton cerita "Capten America" patik pula proses la lappy dia utk mengisi mood bosan patik. Dan menanti kepulangan si Dia . Ohh dia kawan baik abang patik.
Patik menunggu ni pun sebab abang patik suruh sebab minta patik buka pintu rumah nanti . Sememangnya homework patik banyak lagi yela sekarang kann musin cuti sekolah. Cekgu ap lagi kasi koje kat patik punya la banyak nak bagi patik pandai la katekan :D Okaylahhh disini sahaja la cerita patik. Dah xde idea. Na continue homework. xoxo