Be Inspired
TALES OWNER STUFF LINKS TWEETS FACEBOOK BLOGSKINS follow
Birthday Pencinta NILYS 15032014
Saturday, 29 March 2014 | 11:30 | 0 comments


Special Heart/Future Hubby :
Hairolnizam Yahaya


Bersama Pencinta
Haika


Kiteorang memang pemalu by each other, HAHA


Kenapa kau tatap muka bebyy sebegitu sayang ><


Happy Birthday to Hairolnizam Yahaya 18's
At KFC,PB


Time nih ijam memang tengah malu sbb my friends shoot photo macam wartawan daa~ . HAHA.
"You nak potong taknak ? Cepat la potong kek .. hihi "


Ini kek untuk ijam ta seberapa ah.. Janji Ijam suka apadahal ><

Alright, birthdayboy yang paling gempak ah. My first boy I buat suprise macamni. Pegang kek then jalan ke arah dia sambil nyanyi Birthday song time tu apak ahh shaking je badan aku. Semua yg makan kat kepcii tuh usha je group kami. Aku pnye malu tu ta tahu na cerita bagaimana la kann. Nasib laa ada Che Pah, E'Aiman, T'ah, Niz, Pina, Aqilah, Farid, Acap and Iman yang memeriahkan lagi suasana dan support aku. Tqsm guys. much love y'alls :* xoxo