Be Inspired
TALES OWNER STUFF LINKS TWEETS FACEBOOK BLOGSKINS follow
Hairolnizam Yahaya Kekasih Patik
Saturday, 29 March 2014 | 10:46 | 0 comments

29MARCH2014-30MARCH2014

Seorang lelaki yang patik sayang dah meet my mum. And stay at my mom house for one day :) Dia lah lelaki pertama patik bawa menghadap permaisuri, dan mendekatkan lagi hubungan antara satu sama lain. Yela kalau dah pikat puteri anak kepada permaisuri walhal kena la pikat permaisuri pule. Erhem2 patik jarang na berblogger tetapi sebabnya patik pnye lappy rosak agaknye, ini patik pinjam lappy kekasih patik ^*^ sementara kekasih patik keluar bersiar siar di luar menonton cerita "Capten America" patik pula proses la lappy dia utk mengisi mood bosan patik. Dan menanti kepulangan si Dia . Ohh dia kawan baik abang patik.
Patik menunggu ni pun sebab abang patik suruh sebab minta patik buka pintu rumah nanti . Sememangnya homework patik banyak lagi yela sekarang kann musin cuti sekolah. Cekgu ap lagi kasi koje kat patik punya la banyak nak bagi patik pandai la katekan :D Okaylahhh disini sahaja la cerita patik. Dah xde idea. Na continue homework. xoxo